Terapeuták

pp2Dr. Polgár Patricia, PhD
pszichiáter, pszichoterapeuta, a pszichiátriai rehabilitáció szakorvosa
pszichodinamikus mozgás-és táncterápiás csoportvezető

A Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem diplomát, majd a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikán kezdtem dolgozni. A pszichiátria, pszichoterápia és rehabilitáció szakvizsgák mellett elvégeztem a Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás módszerspecifikus képzését, a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Egyesület dinamikusan orientált mozgás- és táncterapeuta képzését, valamint a Zur Institute meddőségi konzultáns kurzusát.

A Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának pszichoterápiás osztályán sokéves tapasztalatot szereztem kognitív sématerápiás csoportok, kommunikációs tréningek és mozgásterápiás csoportok vezetése terén.


bk3Bársony Krisztina
szociálpedagógus, néptáncoktató
pszichodinamikus mozgás- és táncterápiás csoportvezető

Az egri Eszterházy Károly Főiskolán szereztem diplomát szociálpedagógusként, tanácsadó szakirányon. Ezután elvégeztem az MMTE akkreditált 6 éves pszichodinamikus mozgás- és táncterápiás képzését. Kísérleti jelleggel gimnáziumi osztályfőnöki óra keretében tartottam életúttervező és konfliktuskezelő csoportfoglalkozásokat.

8 évig foglalkoztam „playback” színházi munkával –esetenként krízisintervencióval-, mely módszert Dr. Bakó Tihamér pszichodráma és playback színházi mesternél tanultam.

Gyakorlatként a SOTE Pszichiátriai Klinikájának pszichoterápiás osztályán vezettem mozgásterápiás csoportot terapeuta társammal, majd mozgásterápiás asszisztensként dolgoztam. Jelenleg a Gálfi Béla Gyógyító és Rehabilitációs Nonprofit Kft. Pszichiátriai Kórházának rehabilitációs osztályán dolgozom művészetterapeutaként, ahol heti rendszerességgel vezetek mozgásterápiás csoportokat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s